Ajanvaraus

7.4.2021 Ajan voi varata nyt myös verkossa. Huomioithan, että kotikäynnit on edelleen varattava puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Haaveista totta!

1.4.2021 Sähköinen ajanvaraus on valmis, kunhan saadaan se vielä upotettua tänne sivuille. Toivotaan, että saan asian pikaisesti kuntoon. Siihen asti ajanvaraus vain puhelimitse numerosta 040 141 7970.

20.3.2021 Hoitotila on valmis ja ensimmäiset asiakkaatkin on jo otettu vastaan. Hoitotila sijaitsee Tampereen Vehmaisissa lähellä Kangasalan rajaa Nevakatu 11. Parkkipaikka löytyy talon vierestä tai pihasta hoitolan oven edestä. Verkkoajanvaraus on jossain kohti tulossa, siihen asti ajanvaraus puhelimitse tai nettisivujen ota yhteyttä lomakkeen kautta. Asiakastyön aikana en vastaa puhelimeen, mutta soitan sinulle takaisin heti vapauduttuani. Teen edelleen myös kotikäyntejä, joten aina en ole hoitolassa paikalla. Hoitola on avoinna sopimuksen mukaan. Toivotan tervetulleeksi niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat!

16.3.2021 Torstaina pääsen kalustamaan hoitolaa, ensi viikolla voin vastaanottaa asiakkaita.

14.3.2021 Seinät on maalattu, lattia asennettu ja listat saatu paikoilleen, enää puuttuu vain vähän. Mahdollisesti ensi viikolla pääsen tilaamaan kuljetuksen hoitotuolille ja sisustamaan.

23.2.2021 Työtila on saanut äänieristeet seinille, muutoin on vielä hyvin keskeneräistä… Uskalsin kuitenkin jo tänään tilata hoitotuolin ja muuta työssä tarpeellista. Toivottavasti maaliskuussa päästään tekemään ensimmäisiä jalkojenhoitoja uusissa tiloissa. Maltetaan vielä hetki 🙂

Huomenna 8.2.2021 se alkaa, oman hoitotilan remontointi. Minulla on jo pitkään ollut tietty visio millainen hoitotilasta tulee. Jonkin verran olen joutunut tietyistä asioista luopumaan, mutta uskon, että tilasta tulee harmoninen, rauhan tyyssija, jossa on mukava tehdä työtä.

Aina kannattaa haaveilla, haaveista kannattaa myös puhua ääneen, koska ääneen kerrotuilla asioilla on tapana toteutua!

Näin on nyt tapahtumassa. Joululahjaksi sain lupapäätöksen autotallin muutokselle. Pitkäaikainen haaveeni omasta työtilasta alkaa pikkuhiljaa käymään toteen. Tilan remontointi alkaa nyt tammikuun lopulla ja toivottavasti asiakkaat pääsen toivottamaan tervetulleeksi maaliskuun aikana. Siihen asti teen normaalisti jalkojenhoidot kotikäynteinä. Kotikäyntejä toki jatkan myös hoitotilan valmistuttua.

 

 

 

Puhelimeni on äänettömällä asiakaskäynnin aikana. Haluan tällä kunniottaa asiakasta, joka on ostanut ajan minulta jalkojensa hoitoon. Näen puhelimestani tulleet puhelut numeroineen (jos numero ei ole salainen) ja soitan sinulle takaisin heti vapauduttuani.