Haaveista totta!

23.2.2021 Työtila on saanut äänieristeet seinille, muutoin on vielä hyvin keskeneräistä… Uskalsin kuitenkin jo tänään tilata hoitotuolin ja muuta työssä tarpeellista. Toivottavasti maaliskuussa päästään tekemään ensimmäisiä jalkojenhoitoja uusissa tiloissa. Maltetaan vielä hetki 🙂

Huomenna 8.2.2021 se alkaa, oman hoitotilan remontointi. Minulla on jo pitkään ollut tietty visio millainen hoitotilasta tulee. Jonkin verran olen joutunut tietyistä asioista luopumaan, mutta uskon, että tilasta tulee harmoninen, rauhan tyyssija, jossa on mukava tehdä työtä.

Aina kannattaa haaveilla, haaveista kannattaa myös puhua ääneen, koska ääneen kerrotuilla asioilla on tapana toteutua!

Näin on nyt tapahtumassa. Joululahjaksi sain lupapäätöksen autotallin muutokselle. Pitkäaikainen haaveeni omasta työtilasta alkaa pikkuhiljaa käymään toteen. Tilan remontointi alkaa nyt tammikuun lopulla ja toivottavasti asiakkaat pääsen toivottamaan tervetulleeksi maaliskuun aikana. Siihen asti teen normaalisti jalkojenhoidot kotikäynteinä. Kotikäyntejä toki jatkan myös hoitotilan valmistuttua.

 

 

 

Puhelimeni on äänettömällä asiakaskäynnin aikana. Haluan tällä kunniottaa asiakasta, joka on ostanut ajan minulta jalkojensa hoitoon. Näen puhelimestani tulleet puhelut numeroineen (jos numero ei ole salainen) ja soitan sinulle takaisin heti vapauduttuani.